❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Bloggdesigner.

Förra året gjorde jag en del bloggdesigner, och jag påbörjade Annikas bloggdesign.. men kom aldrig så långt som att bli klar. Har även en hel lista med bloggare som vill ha designer, och jag har lovat att göra dem… men livet kom lixom emellan. Det blir inga bra designer om jag ska tvinga mig själv till att göra det bara för att få det gjort. Jag tycker ju det är kul, och då ska det vara kul att göra en bloggdesign åt en annan bloggare med!

Och nu, ja nu känner jag mig redo igen! Så ska maila alla i min lista och kolla om intresset fortfarande finns ;D

Sugen på en bloggdesign? Maila mig på dessie_2000@hotmail.com för mer info!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *