❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Sjukstuga deluxe.

Här var det sjukstuga, igen. Jag är förkyld, hostar och har feber till och från. Kevin har varit hemskt trött idag och vill inte mycket.. så antagligen ngt på g där. Och nu är Alicia också förkyld och har feber.

Jag satt i godan ro med gotteskålen och colaburken i högsta hugg och tittade på film innan, då hörde jag två dunsar från ovanvåningen och sen ett jääädra skrik. Släppte allt jag hade och sprang upp för att hitta en superduperledsen tjej i en pöl av kiss. Varm var hon med. Hon var så ledsen, för hon hade vaknat och skulle gå ner på toa, men hon hade så ont i leder och muskler av febern så hon hann inte så långt förren kisset kom :/ Men det fixade vi, min tjej och jag Rött hjärta

Nu ligger hon nerbäddad brevid mig i soffan, vi har varit nere i källaren och tömt maskinen på tvätt och fyllt den med dom nerkissade kläderna och sen hängt upp den väldoftande tvätten i vardagsrummet. Så nu ska bara hjärtat komma hem så han kan bära upp prinsessan.. Ler med tungan ute

Bävar inför morgondagen. Hjärtat ska iväg och kriga hela dagen.. och jag känner bara…. blööööö! Önskar nästan att det ska blåsa halv storm och ösregna heeeela dagen Ledsen

Men det blir nog bra det med..

1103-96

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *