❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

TRE lyckliga vinnare!

Nu har jag dragit de tre lyckliga som vann vars en Lalaloopsydocka Skrattar Den här gången valde jag själv. En för motiveringen, en som blev det nummer som jag fick fram genom att blunda och knappa på tangenterna, och en som jag blundade och scrollade bland kommentarerna och sen satte fingret emot när jag slutade scrolla Skrattar

Först ut är den här tjejen, sen den här personen och sist men inte minst 

Ing-Marie Thorsell Polichetti (utan blogg)

 

cats

Stoooooooort GRATTIS till er! Maila migdessie_2000@hotmail.com med era adresser så jag kan ge dem vidare, så skickas era dockor på måndag!

3 thoughts on “TRE lyckliga vinnare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *