❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Ge ett gosedjur till ett cancersjukt barn!

Ungefär 300 barn per får cancer. Nyfödda barn, barn  på dagis, barn i grundskolan och barn på gymnasiet. Dessa barn får hela sin tillvaro förändrad tillbringar under långa perioder hela sina dagar på sjukhuset. På barncanceravdelningen är det fantastiskt fint. Underbara läkare och sjuksköterskor och vårdpersonal, lekrum och skola, TV, dataspel och internet, det finns affär att leka i och en massa pyssel. Och det finns undersökningsrum, rullstolar, röntgenavdelningar, sprutor, cellgift och strålbehandling.

Tröstisar vill tillsammans med dig göra skillnad för dessa barn!

Idag startar deras aktivitet där alla som köper ett gosedjur  i deras webshop samtidigt ger bort ett gosedjur till ett barn som behöver extra tröst! Du och vi tillsammans ger bort en Tröstis till någon som verkligen behöver det, ett barn som nyss fått cancer. Detta gosedjur följer med dem på sjukhuset och hemma och blir deras vän och stöd.
Man kan såklart även skicka i väg ett gosedjur till ett sjukt barn även om man inte vill ha ett eget, mer info om detta finns på webbshoppen.

Aktiviteten fortsätter så länge Tröstisar finns och så länge barncancer finns och om vårt lager tar slut fyller vi på med nya gosedjur!

Klicka här för att komma till deras webbshop, och gilla Tröstisar på facebook och dela med dina vänner så att många gosedjur får åka till sjukhuset!

Gör skillnad <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *