❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Loppis!

Igår var vi på en liten loppis. JAG var på loppis! JAG! Hjärtat bultade så jag var helt hundra på att alla kunde höra det, benen skakade och andningen blev tung. Men jag lyckades plocka på mig saker för att fylla en hel pappkasse, för hela 80:- hihi. Hittade en massa fint till huset. Eftersom där är glasskåp i köket, inget skafferi och vi har gaaaaanska blandade köksprylar och porslin så tänkte jag att man kan använda ngt av glasskåpen som skafferi och hälla över grejerna i plåtburkar. Burkarna var i olika former och utseende och vi har inte bestämt oss för om vi ska ha dom som dom är, gamla och slitna, eller om vi ska spraya dem med ngn kul färg Ler Återstår att se!

Nu ska vi snart äta lunch, sen peta liv i lilleman som somnade på tok för sent idag.. sen styr vi bilen mot Klippan för att hälsa på min storebror och hans familj !

Later!

1085005_10152115947999552_1300228096_o1093806_10152115947909552_989946659_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *