❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Stressen släppte!

Igår fick jag ett PM på facebook från en man i kommunen som berättade att dom hade en massa butiksinredning över efter att dom flyttat till ny lokal och att vi kunde ta det om vi ville ha det, annars skulle det till tippen!

A var nere i byn nu på förmiddagen och träffade butiksägaren och OOOOOOOJ vilka underbara människor! Får en hel del inredning nu som ska hämtas imorgon och sen kommer det antagligen lite mer sen! *happy*

Tanken från början var att sätta lagerhyllor längs väggarna med 1,5-2 meters mellanrum och sen lägga kvastskaft/rundstavar mellan dem i två till tre våningar så kläderna kunde hänga där. Men riktig butiksinredning är ju hundra miljoner gånger bättre!
Lagerhyllorna får stå i första rummet istället, med skor & leksaker på!
Yeeeey!

Stressen lixom bara försvann!

900x300

2 thoughts on “Stressen släppte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *