❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Smakligt? Osmakligt!

Tappade hakan när jag såg den här bilden. Vad i h*lvete tänker man med när man låter en bebis “posa” så och publicera en sådan bild i en tidning världen över? Osmakligt!

Är emot bebisar och småbarn i bikini.. ok med en “top” om ungen tvunget ska ha det, men inte trekantsbh och verkligen inte detta! Och varför i H ska bebisen dela på benen? *äcklad*

1185232_10151848892030746_366777525_n

4 thoughts on “Smakligt? Osmakligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *