❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Middagsgäster.

Snart kommer familjen Holmgren/Larsson på besök och så ska vi bjuda dom på middag :) Hjärtat ska kocka ihop spaghetti & köttfärssås, enkelt men gott!

Tanken var att vi skulle ut i skogen idag, men eftersom det öst ner så… näe! Tvättat har vi gjort, fått tvättat Alicias nya Lego också. Skitigt och luktade illa, men nu är det finfint och leks med emellanåt. Blir man någonsin för gammal för att leka med Lego? Jag fastnar lätt i byggandet iaf :P

Ikväll ska hjärtat iväg och jag ska förhoppningsvis får en lugn kväll med sovande barn och lite serietittanade. Påbörjade The Carrie Diaries igår och ska nock se ett par avsnitt till.

Tagit första tabletten av Urociten idag med, skiiiiitstora piller, men gick att svälja ner med två glas vatten haha. Snart ta tablett nummer två!

Vad gör ni idag?

61633_10152090002684552_1143844094_n3d913f00f2a711e2ae6922000ae902d1_6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *