❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

(Tävling) Spara tid, spara pengar

En butik på nätet som har allt du och hela din familj behöver och som dessutom hjälper dig att spara tid och pengar!

Sedan jag har blivit mamma har jag insett att allt som ska göras numera måste göras dubbelt upp.Barnen ska ta ett bad och sen ska jag också bada, köra barnen till skolan, köra till jobbet, köra barnen till fotbollsträningen, springa till gymmet och kämpa tillbaka figuren som försvann under graviditeten, handla och laga mat för hela familjen och om detta inte skulle vara nog så har min favorit syssla att strosa runt i klädbutiker och njuta av lugn och ro förvandlats till en mardröm med galna ungar som springer runt och stojar.

Självklart så är det underbart att ha blivit en mamma och få se sina barn växa upp och bli självständiga individer men under tiden vill jag inte gå miste om dessa små stunder. Så allting är ordning och reda hemma så plockar jag fram min laptop unnar mig tid med att shoppa kläder på nätet. Bara jag, min favorit online butik, tystnad och en stor kopp te.

Eftersom dessa stunder varar aldrig länge nog, även jag behöver ju faktiskt lite sömn ibland, så är det mycket viktigt att hitta en online butik där jag kan handla allt utan att förlora min värdefulla tid. Det är här som www.stylepit.se kommer in i bilden. Ett stort sortiment och brett urval av märken är vad som får mig att utnämna den här sajten till min absoluta favorit butik med kläder och accessoarer på nätet. De jobbar med över 800 olika varumärken som naturligtvis erbjuder en stor variation av olika stilar och plagg för alla tillfällen. Här kan jag hitta tjejkläder, klänningar för en dag full av lek med barnen, för en härlig tjejmiddag när mamma ställer upp och tar hand om mina små monster en kväll men även underbara och slående vackra klänningar att ha på sig till en bröllopsfest,

Tack vare många olika stilar hittar man även dressade byxor, kavajer och blazers som är perfekta att ha på jobbet och till det bekväma skor. Speciellt på Sport-kategorin, här finns tusentals olika modeller av löparskor till fantastiska priser, ett riktigt nöje att surfa genom sortimentet. Något som våra män garanterat kommer att uppskatta är det stora utbudet av all sportutrustning, både basic prylar och riktiga proffs grejer, här finns nämligen allt för fotboll, racketsport, mountainsports och självklart även kläder för män, med samma breda sortiment om inte även större än för tjejer: http://www.stylepit.se/man

Här är vad jag älskar mest med den här butiken på nätet, man behöver inte öppna tusen olika sidor i browsern för att köpa kläder till barn, kvinnor eller män. På en och samma sajt kan jag köpa alla kläder och accessoarer till barnen som behövs hela tiden, leksaker, bad och alla möjliga hudvårdprodukter.

Och nu min kära läsare har jag äran att berätta om en tävling som Stylepit.se arrangerar!

Vill du vara med i tävlingen? Följ bara dessa enkla instruktioner:

– Länka till din favoritprodukt från Stylepit.se

– Dela den här tävlingen på facebook, din blogg eller på twitter. (använd gärna bilden och den kursiva texten under, uppge ditt användarnamn/blogginlägg i kommentaren och tänk på att dela offentligt)

– Lämna en kommentar om StylePit.se, tex vad kan de förbättra?

– Tävlingen pågår tom 19 augusti 2013 kl 23.23 Dagen efter kommer jag att utannonsera den lyckliga vinnaren

stylepit kopiera

“Jag tävlar hos Dessie om ett presentkort från Stylepit.se på 300:-. Var med och tävla HÄR du med”

22 thoughts on “(Tävling) Spara tid, spara pengar

 1. – Den här snygga ziptröjan tycker jag är såå snygg: http://www.stylepit.se/barn/barnklader/overdelar/sweatshirts/blagra_hummel-troja_194397_31

  – Har delat offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10151745213361628

  – När man kommer till deras hemsida och klickar sig in på kategorin Barn så finns det några underkategorier.. Men inget om underdelar eller överdelar, så första intrycket är att det inte finns byxor eller tröjor i webbutiken. När man klickat sig vidare i nån kategori så hittar man ju.. Men de borde kanske sätta dit dessa kategorier också till den första överblicken över kategorier.

 2. Åh, vad roligt! Jag är med!
  Detta är min favorit:
  http://www.stylepit.se/kvinna/damklader/stickat-dam/neon-korall_outfitters-nation-stickad-troja_195441_9909

  Har bloggat om tävlingen här:
  http://testu.blogg.se/2013/july/tavling-hos-dessie.html#comment

  Har faktiskt aldrig sett sidan Stylepit förr men hittade massa fint där, kommer säkert beställa därifrån i framtiden. Tycker inte direkt att något saknas på hemsidan, men skulle nog tycka att det vore bra om man kunde skriva recensioner på produkter man köpt. Det vore kul att kunna läsa (exempelvis nedanför produktbeskrivningen) om vad andra som köpt plagget tyckt om det.

 3. jag är med! =)

  1. hur ska man kunna välja? jag hittade ivarjefall dessa snygga pumaskor: http://www.stylepit.se/kvinna/damskor/sneakers-dam/gra_puma-fieldsprint-sneakers_187979_19
  2. delar här: http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/07/198-dessie-stylepit.html
  3. jag tycker det är väldigt synd att de inte kan få plats med alla kategorierna i listen när man håller över exv barn, jag måste trycka på ”se alla” för att se allt de har inom barnkläder, skor, utrustning etc. jag är en person som hellre använder listen uppe för att navigera än den till vänster.
  filtreringen tycker jag är jättebra. det är inte många sidor som har det så bra.
  en chatt med kundservice saknar jag!

 4. Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag skulle vilja ha den här sovsäcken till bebis.
  http://m.stylepit.se/barn/utrustning/barnrum/sangklader/lila_sebra-sovsack_202959_92
  Nåt jag tycker kan förbättras är infon om varan , tex exakt storlek, material och tvättråd. Sånt är bra att veta när mam väljer varor.
  Tyckte även att det var lite konstiga kategorier. Yex under mamma fanns kläder, shaping kläder tillsammans med skötväskor, clutchar, nyckelremmar och ammingskudde. Lite mysko!
  Men annars en sida med mycket saker att välja på:-)
  Ha en bra dag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 5. Jag fastnade för denna fina stickade tröjan, som passar perfekt till sena sommarkvällar:http://www.stylepit.se/kvinna/damklader/stickat-dam/korall_minimum-stickad-troja_185008_536
  Mitt blogginlägg hittar du här: http://fur.blogg.se/2013/july/tavling-tips.html
  Jag tycker att det skulle vara en stor förbättring om de gjorde så man kunde scrolla neråt hela tiden när man kollar på kläder och slippa klicka in på ”nästa sida” varje gång man ska bläddra vidare.

  Kram Hanna

 6. Jag är med och tävlar!
  1. Jag skulle vilja unna mig själv ett par riktigt härligt mintgröna gummistövlar! http://www.stylepit.se/kvinna/damskor/gummistovlar/mintgront_pieces-gummistovel_195105_602
  2. Jag har delat tävlingen offentligt på Facebook (https://www.facebook.com/heidi.larsson.16)
  3. Det enda som jag reagerar på, som är negativt, när jag kommer in på Stylepits sida, är att sommarrea inte stavas med bindestreck, som de skrivit (sommar-rea) Haha! Är man språknörd så är man… I övrigt mycket trevlig sida och det är bra att de har fri frakt och fri retur! =) Sånt gillar vi!

 7. vilken toppen tävling :) perfekt vinst för mej som gått ner så mycket i vikt. skulle va kul att kunna unna mej något utan att det märks på ekonomin :)

  1. min favvo är: http://www.stylepit.se/kvinna/look/dim-sublim-voile-brilliant-strumpbyxor_dry-lake-klanning_26039
  2. länkat här: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2013/august/presentkort.html#comment
  3. jag tycker att dom kan förbättra så att när man sorterat kläderna efter tex. pris. att när man har kollat på ett klädesplagg, att när man går bakåt igen, att kläderna är sorterade i den ordning man valde från början…

 8. Jag vill självklart vara med och tävla..

  Min favo produkt är denna snygga klänning som jag absolut skulle köpa om jag vann: http://www.stylepit.se/kvinna/damklader/klanningar/svart_vila-klanning_206183_4

  Delar tävlingen på min FB-sida: Frida Bergner, https://www.facebook.com/frida.bergner.6/posts/10151792663884767

  Jag är väldigt nöjd med Stylepits hemsida. Det är lätt att navigera sig fram till det man vill ha/veta och dessutom är det ju fraktfritt och det gillas skarpt. :)
  Det som skulle kunna vara bra är att under barn och ungdom dela in i kategorierna kille och tjej.

 9. Jag är med och tävlar!

  Favoriter hittade jag många, t.ex. denna: http://www.stylepit.se/kvinna/kvinna/damklader/klanningar/flerfargad_black-secret-klanning_196929_51. Den skulle ag förmodligen unna mig sälv om jag vann – lite som ”belöning” för de 55kg som nu är borta. Om 7 kg når jag ett av de största mål jag satt upp i mitt liv – åtminstone när det gäller vikten, och vad är värt att firas om inte det? :) Kommer stå o grina på vågen… o 7kg går fort… trots graviditeten! :) Det vore fint att få fira den dagen med att gå i en underbar klänning <3

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/august/dessie.html#comment

  Jag skulle uppskatta fler irl-bilder. En bild på enbart ett plagg är egentligen ganska intetsägande, och det gör mer om man får ser plagget på – från flera vinklar helst. Ett fält där man kan skriva om plagget, om man köpt det, vore också väldigt uppskattat :)
  Annars tycker jag att stylepit.se är bra uppbyggt o jag tycker inte att det saknas nåt speciellt :)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 10. Jag tycker de har massa fina kläder, men småfolk tycker jag har lite extra fina och detta är min favvo http://www.stylepit.se/barn/barnklader/suit-barn/rumper-barn/turkos_smafolk-langarmad-body_199363_590

  Delar tävlingen på fb (maria mattson).

  Jag tycker att det är en väldigt bra och logiskt uppbyggd sida. Det jag skulle ändra på är att jag helt skulle ta bort möjligheten att leta efter kläder indelat efter kön. Så onödigt, tycker man om det spelar det ju ingen roll vad det är för färg och form… Annars har jag nog inte mycket att komma på att förbättra :)

 11. 1. Detnna suiten är min favorit. Ett plagg i glada färger <3
  http://www.stylepit.se/barn/barnklader/suit-barn/rumper-barn/pink_me-too-overall_206565_78

  2. Delar offentligt pà min FBlogg
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/505543389522555

  3. Jag tycker att det är ganska rörigt med bilderna när man klickar sig in pà sidan. En lättare navigering som passar de flesta hade inte varit fel. Annars har de mycket fint för alla smaker och bra priser :)

  HOPPAS

 12. HEJ!

  Vill supergärna vara med!
  Min favorit är : http://www.stylepit.se/kvinna/damklader/klanningar/rod_desigual-klanning_207653_1
  Jätte snygg!

  Jag har tipsat och delat tävlingen på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/activity/374050202698479?og_perm_src=OPEN_GRAPH_SINGLE_STORY

  Jag har letat och letat för att hitta något som går att förbättra på Stylepits hemsida! Men jag hittar ju inget! Den är hur bra som helst, med sorteringsmöjligheter, hands-on-förstoringar och snygga bilder! Måste jag säga något så får det bli: kunde finnas en chat-möjlighet med kundtjänsten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *