❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Kevin ville gå ut.

Lilleman har inte fått gå ut nu när han har haft så hög feber.. Nu stod A och gjorde sig iordning för att sticka och träna. Då går Kevin ut i hallen och ställer sig vid dörren och vinkar och kommer sen med A:s ena sko. UUUUT PAPPA! Eller ja, det sa han ju inte.. han trutade med läpparna som han gör när han vill ngt och sa “uuh uuh uuuh” Skrattar

Så nu är dom på väg ut, frisk luft och en powerwalk.. för ngn av dem Ler med tungan ute

130718-3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *