❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Jag vill inte!

Jag orkar inte mer! Jag vill inte! Så förbannat trött på smärtan så det finns inte… men vad ska jag göra? Gråta? Sova? Skrika? Mmm, vilken vardag det hade blivit!

Dagens första tramadol är nersvald, se hur många det blir idag. Dom hjälper mindre och mindre. Hoppas det inte tar allt för lång tid att få medicinen.. OM den blir godkänd vill säga..

Ringa mitt försäkringsbolag idag och se vad dom säger, om det går att få ngn ersättning. Är ju en sjukdom, som kommer att kosta min plånbok mycket. Och min tid. Har jag tur behöver jag bara ta 3 tabletter om dagen resten av livet, har jag otur måste jag ta 3×3. Yeey. Men kan det hjälpa så är det en droppe i havet. Men ändå..

Är arg, arg på urologen som bara ville avfärda mig och slänga luren i örat.. men jag stod på mig. Jag gav mig inte. NÅGOT är fel. Ok att stenen inte SKA göra ont eftersom den sitter “fast”.. men det GÖR ju ont. Fått höra gång på gång av sköterskor och läkare när jag berättar hur mycket piller jag stoppar i mig.. “men det är ju inte bra…”… NÄHE? Är det bra att ligga och kvida av smärta 24 timmar om dygnet då? Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Njursten är hundra gånger värre än att föda barn!

Glad att jag övertalade honom till en utredning, för det var ju något fel. Hur många får gå med smärta för att läkaren inte tycker det SKA göra ont? Hur många får krypa in på akuten med stenar i njurarna? Hur många får lida? Ska det vara så?

 Ledsen

b1348c22d4df11e2916922000a1f9043_6

En reaktion på ”Jag vill inte!

  1. Fy farao för njursten. Måste ju göra djävulskt ont. Hoppas att det blir utredning. Och hoppas di blir frisk o kan gå på Liseberg med familjen…för det är ju så superkul.

    Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *