❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

En bomb i mitt huvud..

Wääääää vilken start på dagen! Har världens huvudvärk, känns som en bomb som ska explodera.. garanterat ett migränanfall. Bara jag slipper synbortfall! Skitjobbigt när jag är själv med barnen!
Kroppen värker och är matt, molar och strålar i svanken & runt njurarna. Vill bara krypa ner i sängen med ett gäng voltaren!

Dagens positiva: Jordgubbarna är på väg!! Skrattar

027d45d2b64111e2a8b922000a1f8ac2_610649e06af5311e2852722000a1fbd42_6

En reaktion på ”En bomb i mitt huvud..

  1. Usch!! Stackare!!
    Har också migrän och vet hur det kan vara. Slipper synbortfall dock..
    Har du en neurolog som du går till?
    Om nej – se till att bli remitterad en av din husläkare! Du får bättre hjälp från en expert.
    Själv får jag botox mot min migrän. 5st injektioner i pannan ca var 6:e vecka och jag tycker att det hjälper.
    ….en liten bonus har dessutom varit att jag inte längre har mina bekymmersrynkor mellan ögonen ;-)

    Kram och ta hand om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *