❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Tuff start i livet

Sagan om Alicia & sagan om Kevin. Jobbigt för mig att skriva, är det jobbigt att läsa? Hade DU en tuff start med ditt/dina barn?
Väldigt blandade känslor men känns ändå oerhört skönt att skriva ner.. och är fullt medveten om att jag glömt en hel del som hänt i deras små liv..

http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie/sagan-om-alicia/
http://blogg.alltforforaldrar.se/dessie/sagan-om-kevin/

One thought on “Tuff start i livet

  1. Vilken stark liten knodd ni har och vad skönt att man inte märker något på henne nu. Det är ju jättepositivt! jag förstår dig precis. att skriva om, och prata om är kanonjobbigt. jag bryter nästan ihop varje gång någon frågar varför Lukas har ett bandage på handen.

    Vi hade ingen jobbig start, men det hade L i magen, han fick en stroke i magen. Och detta fick vi reda på efter tio månader och då bröt vår värld i hop. Kommer han kunna gå, kommer han kunna krypa, kommer han få ytterligare en hjärnblödning. han kommer att få en livstid med sjukgymnastik och habilitering.

    Men han lever.Läkaren förklarade att vissa får missfall och vissa får syrebrist i hjärnan och det fick krypet.

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *