❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

2 thoughts on “Var dina barn söta som nyfödda?

  1. Svarar samma som dig. söt första men inte andra ;)
    Första 3415g och 47cm lång. Andra 4630g och 55cm lång.
    Andra blå/lila, svullen och klämd i ansiktet ;) Inte alls så med första. ;)
    Men nu är andra söt hon med ;) haha

  2. Nej, min unge såg ut som en liten ful mongol. Helt tom i blicken och alltid på dåligt humör… Alla andra tyckte dock han var ovanligt söt för att vara nyfödd.

    Men som tur är så måste de ju inte vara söta för att en skall älska dem ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *