❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Barn som kräker av kåvepenin..

Tydligen är det ganska vanligt att småbarn kräker av kåvepenin. Ibland kan det räcka att de påmins om hur den smakar så kastar de upp. Så är det med Alicia just nu. Efter två dagars tvångsmedicinering (fyy som det lät!) så tror hon nu att vi stoppar kåvepenin i all mat, och vägrar därför äta. Jpm lät även bli sin saft eftersom hon var rädd att där var i den också.. dumma jag blandade penicillinet i allt möjligt imorse i hopp om att hon inte skulle märka det. Ville ju ha i henne det, vill ha henne frisk! Inte rätt att hon ska spy flera gånger om dagen :(

Fick medhåll från läkaren, så efter lite övertalan fick vi en annan penicillin som inte ska smaka så äckligt. Han hade först tyckt att eftersom hon mår bra så kunde hon sluta men när jag sa emot sköterskan om att hon faktiskt har en brusten trumhinna och att läkaren på vc nog skrev ut penicillinet av en bra anledning så fick hon hålla med och gå och prata med läkaren igen. Hopplöst att man ska behöva säga emot egentligen. Man vill ju försöka lita på vad de säger, men vi vet ju hur det är med det.. :(

Kevins kalas gick bra och han fick många fina presenter :)

Jag fick migrän med synbortfall i väntan på gästerna och mådde inget bra allt i början men med stillasittande, kaffe och panodil så la det sig efter en stund. Tror jag måste ta tag i det dära snart, att söka hjälp för min migrän!

Har precis sökt två jobb! Inte för att jag söker egentligen, men trillade över dem och det lät som en kul sysselsättning ;) Nu ska jag ut på balkongen och plantera ännu mer, snart är där fullt! Men älskar att stoppa händerna i jorden och sen se så fint det blir :)

0f6b33d6b4b011e2af1622000a1fb845_61fd66994b4d211e2851d22000a1fb71f_62f660a4eb4b011e28aa422000a1fbcf5_6789d95ccb4df11e2b8a622000a1fbdb1_6

One thought on “Barn som kräker av kåvepenin..

  1. Måste bara säga en sak: du är galet vacker i glasögon…tycker verkligen det…nej jag flirtar inte utan är bara en helt vanlig tjej som ger bort en komplimang!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *