❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Mjölkfritt.

Jag har ju nämnt innan att jag misstänkt att Kevin reagerat på mjölk.. jag tror jag hade rätt! Nu har han ätit helt mjölkfritt och druckit majsvälling i tre dagar och magen är bättre och han skriker & gnäller inte alls lika mycket på kvällar och nätter längre. Tror vi fortsätter såhär ett tag och sen får vi väl sakta peta tillbaka mjölken igen och se hur det går! Alicia reagerade aldrig på någonting, men det är ju vanligt att barn någongång reagerar.. så varför inte lixom. Kevins mage var kaos här om dagen, det bara rann av honom. Tror vi kom upp i 13 bajsblöjor det dygnet. Lille Kevin som innan hade problem med förstoppning och kunde bajsa en gång på 14 dagar! Men så är det!

Just nu håller jag på att fixa några burkar mat till honom, blir potatismos, torsk och grönsaker. Muuuuums! Det vi har i frysen får vi lägga undan, där är mjölk i allt :O

Menmen!

Har ditt/dina barn reagerat på något? Hur gick det?

1-962 (2)

3 reaktioner på ”Mjölkfritt.

  1. Casper reagerade på mjölk de första 2 åren i hans liv, efter hans 2 års dag så provade vi peta in mjölk lite då och då och idag dricker han mjölk som aldrig förr :)

  2. va jobbigt. Hoppas det löser sig. Inte skoj då barnen reagerar på nån mat överhuvudtaget. Ja eller djur. allergi! :(

  3. Jag har en dotter, 3 1/2 år, som har både gluten och mjölkprotein allergi. Det var tufft innan vi fick beskedet men nu är livet lätt och hennes mage fungerar bra. Har dessutom börjat jobba med gluten och mjölkfritt tillsammans med min kollega då jag känner att jag vill hjälpa andra. Kika gärna in hos oss om du vill :) http://www.sandt.nuLycka till! Det är enkelt när man väl kommit in i det. /Tessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *