❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Tacos.

Nu har vi haft Mapa här på besök :) eller ja, för ett par timmar sen :) Alicia var på lika underbart humör som hon varit på resterande av dagen :@ men hör väl till åldern eller nått! Bita, slå, slicka på folk, trotsa som bara den.. Underbart :)

Blev tacos idag :) blir ju inte imorgon eftersom hjärtat åker och tacos är heligt i den här familjen haha :p

Nu ligger Alicia och somnar förhoppningsvis snart.. Kevin är på lite knashumör men febern är inte riktigt borta ännu :( tur vi vet att den beror på vaccinet iaf :)

Vad åt du till middag/kvällsmat idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *