❥ Välkommen till en av Allt för Föräldrars ambassadörbloggar! Dessie är en tjej född 87 som bloggat sen 2008. Bloggen har hjälpt till att ventilera, bearbeta och gå tillbaka och minnas. Alicia är född 09 och har hjärtfelet AVSD/Fullständig AV Commune och är opererad men inte frisk. Hon är en tjej som är hyperaktiv, bestämd, envis och alldeles underbar. 2012 fick Alicia äntligen en lillebror som kom till världen med sina ståtliga 5020 gram, lillebror Kevin. Sambon A beskrivs oftast som "hjärtat" i bloggen och har funnits med vid Dessies sida sen 2005. I bloggen skrivs det ner vardagliga saker, funderingar, händelser och allt annat som hör till livet med ett hjärtebarn, förkylningsastma, hyperaktivitet, ständiga sjukdomar, njursten, sorg, ångest, panikångest, social fobi, egna företaget, bloggsamarbeten, tävlingar och fylls samtidigt med bilder från mobilen/instagram och systemkameran. Lev livet till fullo, för du får det aldrig åter!

Barnmatsburken!

Förra veckan så gjorde jag en påfyllning i Kevins fack i frysen! Fick hem ett paket från Barnmatsburken som jag bara var tvungen att testa, och är mer än nöjd! Rullar runt på golvet och skrattar

Det är så smart, att frysa in i formar som passar med glasburkarna! Glasburkar har jag fått av snälla människor, istället för att dom ska slänga dom. Jag köper ju ingen mat själv, än iallafall ;)

Här är resultaten!

DSC_0257DSC_0258DSC_0306DSC_0309DSC_0310DSC_0317

Det blev små smakisar (i den lila formen) av banan som jag frös in två och två eller en och en, och sen en kompott av potatis och grönsaker i dom stora formarna som jag sen frös in i burkar tillsammans med en smakis av poatis eller ärta! Perfekt måltid för lilleman Ler
Nyfiken på barnmatsburken och formarna jag använt? Kika in här!

Puss & Kram!

One thought on “Barnmatsburken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *