IMG_5989 IMG_5997

Detta är mina två julklappar från min fina pojkvän. Nu undrar ni säkert vad är det? Joo det första är en flaska full med 59 olika sätt att säga att han tycker om mig. Han har gjort allt själv, tom knytit de röda trådarna, klippt ut små lappar att skriva på och det är det som gör denna present så himla fin. Han har lagt ner mycket tid, energi och tanke bakom det.

Det andra är 12 olika kuvert med alla årets månader på. Jag får öppna brevet när det är den månaden som står. I breven kommer det att vara något som vi ska göra tillsammans, allt mellan en dejt och åka till månen, haha . Jag har ingen aning om vad det står i breven, men jag är väldigt spänd på att få veta det. Det är liksom en julklapp som håller hela året.

 

Tack älskling för att du visar att du älskar mig så mycket. Det här ärr bland det bästa julklapparna jag fått i hela mitt liv. DU ÄR BÄST

LOVE

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Annica

  Wow vilka fantastiska julklappar ❤️❤️❤️

 2. Postat av: EmmaLi

  Vilka fina gåvor. Fint gjort kevin

  URL:
 3. Postat av: Anna

  Åh vad romantiskt, riktigt fina presenter är också nyfiken på vad som kan stå i breven :)

  URL:

Lämna en kommentar