VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

psykbrytet var nära men då…

träning1

… fick jag ett sms av roliga C som skrev ”ANDAS – LUGN”…

kanske ska ta det från början… lilla W har varit världens suris HELA dagen tills han fick alvedon nu ikväll (tänder på g igen?), jag och M var rejält sura på varandra idag (fick inte ett enda sms på hela dan – och inte han från mig heller… men nu är vi vänner igen), stora W fick stora vansinnesutbrottet när vi skulle åka hem från roliga C och kompisen söta M, vansinnesutbrottet gjorde mig SEN och utbrottet fortsatte hemma, slänger på mig träningskläderna, kastar in mig i bilen och iväg för att hinna PRECIS till favvo-kettlebell-passet på SATS… upptäcker på parkeringen att parkeringsbeviset är BORTA… och DÄR var psykbrytet sjukt nära…

MEN tog mig samman, insåg att jag skulle missa passet :(  och bestämde mig för att göra mitt Lofsan pass istället! gick in, fick ett nytt parkeringsbevis, sprang ned med det i bilen, in igen och ut i gymmet… väl där hittar jag inte alla redskap som jag behöver och platschefen tror att ngn har snott dem… till slut lokaliseras dem på HELT fel ställe…

efter ca 40 minuter var jag på väg till bilen igen, benen darrade och jag hade blodsmak i munnen… kommer hem till en strålande stora W och nöjd lilla W – LYCKA!

när t.o.m med mina kritvita ben är röda då vet jag att jag har jobbat ordentligt 😉


Kommentarer


  1. C 4 december, 2012 on 23:18 Svara

    Haha- inget sms på hela dagen? Jag skickar typ ett sms i månaden till Niklas 😀

    • dentvetydigamamman 4 december, 2012 on 23:48 Svara

      haha, ja alla är vi olika 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna