VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

johan glans – world tour of skandinavien

JohanGlans

åh, vad jag skrattade igår när jag och M var och tittade på johan glans – world tour of skandinavien!

han är ju så sjukt rolig den mannen! när jag var gravid med stora W kollade jag och M ofta på you tube klipp – med lilla W fick inte ens M nämna johan glans – p.g.a av att skratt gjorde så att jag fick sammandragningar och lilla W skulle förmodligen ha kommit ut där i v.26 om dem sammandragningarna hade fått lite skratthjälp 😉

mannen som satt bredvid M drog inte på munnen EN ENDA gång, antingen så skrattade han ihjäl sig inombords eller så har han världens sämsta humor helt enkelt! för JAG skrattade så jag grät och ångrade bittert att jag hade piffat till sminket i all hast innan vi åkte ner på stan. men tack och lov för mary kay´s mascara den sitter där den ska trots skrattfest 😉

jag vet inte vart jag ska börja, vill ju inte avslöja för mycket eftersom ”world touren” still is going around in skandinavien…

MEN det första han gjorde var att tala om för oss att finlandssvenskar oftast låter extremt intellektuella och det problemet har ju INTE vi värmlänningar 😉 ni kan ju läsa en värmländsk ordlista jag hittade HÄR och döma själva…

och han hade bemödat sig att gå runt i vår lilla stad för att upptäcka att ”sola i kallsta” egentligen är en staty av en servitris. han hade tänkt att karlstad var en jävligt uppkäftig stad som lagt beslag på själva solen… att några hade suttit i möte och undrat över vad som är unikt för karlstad och kommit på att det finns ett glödande klot på himlen som ingen annan har – haha!

och att christer sjögren sjunger så att det låter som att batterierna är på väg att ta slut – sen imiterade naturligtvis Johan Glans detta vilket gjorde att mina tårar sprutade av skratt.

för min del så var det 90 minuter för lite av den 90 minuter långa föreställningen… fast jag tror faktiskt inte mina dåligt tränade magmuskler hade klarat mer 😉

helt ärligt så undrade jag om nån störde sig på mig under föreställningen för jag 1. vek mig av skratt 2. gapskrattade 3. kippade efter andan och 4. eventuellt stampade lite i golvet…

men det jag undrar mest över är: hur sjutton kan man gå på JOHAN GLANS utan att ens dra lite lite på smilbanden?

men en sak till, han hävdar ju att han är så jäkla blek – då har han inte sett mig – JAG är definitivt blekare – in your face Johan Glans 😉

tack för julklappen älskling!

 

 


Kommentarer


 1. Maria 4 december, 2012 on 13:28 Svara

  Hej jag undrar vad du blev rekommenderad till när det gäller att gå på core?

  • Therese 4 december, 2012 on 22:44 Svara

   vid situps gör jag alltid plankan! och om det är sneda situps gör jag sidoplankan :) sen är det viktigt att alltid spänna coren i vardagen och när man tränar allt annat :) gå in på lofsans blogg där hittar du massor med magövningar :) kram!

 2. kamilla 4 december, 2012 on 15:53 Svara

  Jag gillar den nya headern!!! :)

 3. citymom 4 december, 2012 on 20:14 Svara

  Jag tycker att Johan Glans är jätte rolig =)
  Tråkmåns som inte kan skratta högt =) Det är ju det som är så härligt att bara kunna skratta rakt ut =)

  • Therese 4 december, 2012 on 22:45 Svara

   jag med som du kanske förstår 😉 det tycker jag med -att skratta ”på riktigt” är så befriande 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna