VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

fått till lite mys på badrummet :)

badrummet

var SÅ trött på vårt badrum! skötbordet stod därinne som ngt slags avlastningsbord och såg bara överbelamrat och tråkigt ut.

men så kom jag på att vi hade ett äldre träbord som vi kunde slänga in där istället för skötbordet och jag och stora W drog iväg till IKEA för att inhandla en tunna att ha tvätt i och blommor!

det var SENT att vara ute för en treåring vi åkte 19.20 så det var brådis inne på IKEA som stängde 20. MEN stora W somnade som en klubbad säl efter att vi kommit hem (efter förskolan åkte vi till mariebergsskogen och naturum) och det bara gick inte att väcka honom. lilla W försökte envetet väcka honom och det gick inte ens att väcka stora W när lilla W fick hoppa på honom 😉 då förstår ni vad trött han måste ha varit!

på ikea fick jag även till dagens träning 😉 en ny träningsform som jag kallar: stoppljusintervaller med 17-kilos vikt på IKEA 😉 gör så här: sätt en 17 kg´s unge i kundvagnen börja kuta tills ungen skriker RÖTT börja kuta när ungen skriker GRÖNT – fortsätt så tills det blir stopp – be då ungen att blinka så att ni kan köra om och fortsätt 😉 det var fasen inte helt ojobbigt med en bänglig vagn kan jag säga, rätt skarpa kurvor på IKEA karlstad 😉

vi handlade inte alls mycket men det blev SÅ stor skillnad! och nu är jag supernöjd!

ljuset köpte jag på LYLLO och är mitt absoluta favvoljus! DURANCE doftljus i doften Verweine – lovely!

så nu börjar bitarna äntligen falla på plats här i lägenheten och det känns SKÖNT!

NU har stora W somnat iallafall 22.38 typ 😉 det blir lajbans att få upp honom till morgonen!

 


Kommentarer


 1. Kaffemorsan 29 november, 2012 on 07:03 Svara

  Snyggt! Haha vilken bra träning:)

  • dentvetydigamamman 30 november, 2012 on 00:03 Svara

   tack och ja, eller hur 😉 nu vet du vad du ska göra nästa gång du är på IKEA 😉

 2. Maria 29 november, 2012 on 22:11 Svara

  Fina krukor har själv kollat in dem. Hur gick det med din kurator? Själv undrar jag vem jag borde kontakta ang min stress

  • dentvetydigamamman 30 november, 2012 on 00:05 Svara

   ja, dem passade in väldigt bra :) du, jag kom ju aldrig till kuratorn. ironiskt nog så försov vi oss idag så allt blev helt fel och jag höll på att stressa ihjäl mig så jag fick avboka tiden :( men, jag tror att det ska finnas kurator på varje vårdcentral, jag tipsar dig om att börja där! styrkekram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna