VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

vinterklädd i snöslask…

nu är det riktigt skruttväder tycker jag vilket jag mässade om tydligt i bilen på väg till förskolan imorse tills stora W säger: ”mamma titta vad fint vattnet rinner!”. han menade regnet som rann längs fönstret. då kom jag på mig själv, bara för att jag hatar regn och rusk så behöver jag ju inte överföra den inställningen till mina barn! och när jag hämtade honom så busade han för fullt med dem andra barnen så t.o.m mössan var nedskvätt med vatten. helt underbart att se 🙂

jag drog på mig min fina Nike vinterjacka som jag ärvt efter M’s syster som trots 6 år på nacken ser ut som ny! behöver jag ens nämna att M’s syster är pedant 🙂 iallafall så ÄLSKAR jag den jackan! och mina MERREL kängor som jag också älskar! underbart när det är kyligt ute att inte frysa. nu behöver vintergarderoben bara kompletteras med mössa, halsduk och vantar!

20121127-170449.jpg

till lunch åkte jag och lilla W till IKEA och träffade mamma-gruppen. jättemysigt! för oss blev det vanligt IKEA-käk men bredvid oss dukade dem upp julbord. det kostar 99:- och det såg riktigt gott ut faktiskt!

vi vill verkligen ha en ny soffa och fåtöljen vore inte helt fel heller!

20121127-170938.jpg

efter IKEA hämtade vi alltså stora W som busade för fullt och därefter hämtade vi M som fick sluta tidigare p.g.a strömavbrott!

ny försöker jag intala mig själv om att jag vill träna om en timme… det går sådär…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna