VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

shit! vilket bra kettlebell-pass på SATS!

kettlebells

förra veckan när jag var på kettlebell på SATS så blev jag ju rätt missnöjd… det gick SÅ fort och man förstod knappt vad man skulle göra! MEN IDAG! vilket sjukt bra pass! instruktören Jonas, tror jag han hette. gick igenom och visade varje övning väldigt bra och det fanns aldrig några frågetecken kring vad som skulle göras!

är verkligen jättenöjd med passet så nu spikas varje tisdag kl.18.30 – då är det kettlebell på SATS Färjestad som gäller :)

det enda minuset är ju att jag alltid rusar in i sista sekunden och får aldrig några  ”lätta” kettlebells (enligt mig själv alltså!) utan jag körde med 10 kg och 12 kg… och nu är det ju ingen idé att ta lägre – eller hur? när jag tränade med Lofsan hade hon förvisso plockat fra men 14 kg kettlebell till mig, men den orkade jag ju knappt lyfta 😉

på torsdag är det Lofsans pass på gymmet som gäller igen :)

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna