VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

hur man får en ettåring att ligga still…

moln

det undrar jag… lilla W är som en ål (ej elektrisk som tur är) vid blöjbyte och vips så står han på alla fyra redo att rymma!

vi har iallafall flyttat ”skötbordet” ner på golvet, så nu har vi ett skötgolv inne på toan. inte så kul kanske men hellre det än att ungarna ska ramla ner. det dumma med att ha ett ”skötgolv” är att man ibland, vid ett svagt ögonblick, glömmer bort att ta bort blöjor som man lägger bredvid liksom, ibland med diverse olika innehåll… och det är väldigt lätt att den som kommer efter (Eller en själv) råkar trampa på eller sparka till blöjan med diverse innehåll i.. inte roligt kan jag säga… detta har naturligtvis hänt! som tur är utan större skador 😉

vi har haft sånt där tråkigt vitt det puffiga kanter från IKEA, men så hittade jag ett jättefint skötbordsunderlägg (som man lätt kan vika ihop och ha med i skötväskan) på köpbarnvagn med motivet MOLN som jag verkligen gillar :)

så jag kan väl trösta mig med att trots att jag eventuellt trampat i en blöja då och då så har jag åtminstone ett snyggt underlägg att lägga ungarna på 😉

jag är ju ganska GRÅ av mig – älskar den ”färgen” (som inte egentligen ens är en färg enligt min sambo som råkar vara målare… MEN den här serien finns ju i en massa härliga färger :)

 

 

 


Kommentarer


  1. Eva 27 november, 2012 on 17:19 Svara

    Mitt tips är att skippa underlägget för det kommer du inte få honom till att ligga på särskilt länge till. Om ni inte har väldigt gott om små handdukar så köp heller ett lager med sådana och använd i soffan/golvet/sängen där det passar bäst. Sen om han är sån byt till byxblöjor om du inte redan har det så tar du alla byten stående, kanske inte bajs då det kan vara svårt att få rent om dom inte klarar av att puta och/eller bresa ordentligt.

    Vi har inte haft skötbord på länge då Alma med var en sån som inte klarade av att ligga stilla.

    • dentvetydigamamman 28 november, 2012 on 00:26 Svara

      tack för tips eva! har nog kvar underlägget en stund till… men kissblöjor byter vi lite ”överallt” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna