VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

veckans mat!

veckomeny

nu får det vara nog med frossande och snabba, dåliga kost-beslut som sker enbart p.g.a. dålig planering! när jag och Miss J var i stockholm på allt om hälsan mässan så köpte jag Klara Desser´s bok ”näringsrik & naturlig LCHF” som innehåller 6 veckomenyer med både lunch och middag. när jag är hemma på dagarna måste lunchen gå FORT så för mig kommer det bli 12 veckomenyer med middag 😉

här kommer iallafall veckomenyn för v.48:

jag köpte den enklaste ramen på IKEA, tror den kostade 59:- och köpte ett stort vitt papper på panduro och smala whiteboard-pennor och voila – så enkelt fixar man en ”matsedel”…inspirationen fick jag av Miss J som har en likadan hemma fast storleken mindre 😉

på torsdag kommer föräldragruppen hit för att fira lilla W´s ettårsdag MEN jag har ingen aning om vad jag ska bjuda på… har ni något förslag? vi blir förmodligen 8 vuxna och stora W :) och bebisarna såklart! det ska vara enkelt och GOTT!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna