VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

tog mig ur min comfort zone – big time :)

träningsgrejer

jag har ju tecknat medlemsskap på SATS och i torsdags var jag där och träffade en PT. hon talade om för mig att vi skulle prata lite och att hon sedan skulle visa mitt program i maskinerna. jag harklade mig och började berätta Lofsan‘s program som jag hade fått när jag tränade med henne och att jag ville träna så, jag bad snällt om att PT:n skulle skulle visa mig vart grejerna finns och hur jag får till passet där på plats. detta med mitt snällaste smile för jag var lite rädd att hon skulle ta illa upp. men inte då hon var väldigt entusiastisk :) hon bytte ut två övningar som jag kände mig osäker på och la till två bra alternativa övningar! hon tog fram alla grejer och visade vart jag kunde vara och därefter gick i igenom passet! efteråt kände jag mig jättenöjd och superpeppad till att träna! jag ska försöka träna Lofsan´s pass 2 ggr/vecka och gå på ett kettlebell pass 1 g/vecka i iallafall fram till i januari.

IDAG, alltså tre dagar senare åkte jag ganska nervös till gymmet (har alltid känt mig obekväm där) och som tur var så var det ganska lite folk på gymmet, vilket kändes skönt. jag plockade fram alla grejer och körde! jag tog mig verkligen ur min comfort zone – BIG TIME! jag som annars vill gömma mig bakom maskiner, gick fram och tillbaka mellan löpbandet och redskapen och har aldrig varit så svett och slut efter ett pass på gymmet (på egen hand alltså, med Lofsan som PT höll jag ju på att svimma tretusen ggr!).

och när jag körde mitt race så såg jag flera som gick tradigt från maskin till maskin eller som gjorde alla möjliga olika typer av sit-ups och jag bara tänkte ”fy vad trist det ser ut!”.

laddade upp med redskap inför passet :) BOSU-bollen la min PT på SATS till. det sista jag gör är en GRYM planka där jag står på tå och vickar från sida till sida men är helt still med höften och benen – PAIN! bollen är alltså upp och ned då 😉 när jag gör knäböj så ska rumpan toucha bollen och det är JOBBIGT! Lofsan hade med en övning där jag kastade en medicinboll i golvet och tog upp den – allt i en rörelse och den gick skitdåligt för mig och jag kom på varför – jag är ju rädd för att skada mina fingrar som redan är skadade efter basketspelande och därför bytte min PT på SATS ut den mot att jag har en 6-kilos boll som jag ”slår” i golvet och snabbt upp med den rakt över huvudet…så just nu består mitt pass på gymmet av 75 % Lofsan-övningar och 25 % min PT på SATS-övningar!

halva passet gjort här – redan där slut och bakom skymtar alla tråkiga maskiner 😉

JAG VAR PÅ GYMMET IDAG – ENSAM – OCH JAG HADE DET ROLIGT :) det ni! för mig är det en ny upplevelse iallafall!

så nu finns det ju inga hinder – NU är det bara att köra!

 

 


Kommentarer


 1. marias 25 november, 2012 on 22:58 Svara

  Duktigt :)

  • dentvetydigamamman 25 november, 2012 on 23:52 Svara

   TACK :)

 2. kaffemorsan 26 november, 2012 on 15:43 Svara

  Ja kör på, duktigt=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna