VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

lilla W´s kalas!

det var inte många som kom idag, men det var ett jättemysigt kalas ändå!

stora W´s gudfar och hans familj (fina L och sötaste I) kom hit och mina föräldrar. sötaste I är 6 år och hon myste jättemycket med lilla W och hade honom i sitt knä 🙂 och efter fikat så brottades hon och stora W så stora W skrek av lycka! inget bråk alls nästan – SKÖNT!

vi bjöd på scones i all enkelhet med marmelad och ost. till fika hade jag gjort en 1-års tårta. mamma hade köpt med bullar också, men dem orkade ingen. M hade gjort för goda scones 😉

när stora W fyllde ett år badade han i paket från min familj, han fick en BobbyCar, en lära gå vagn, och en BRIO-spis… lilla W han fick en fjällräven ryggsäck han… vilket jag naturligtvis är jätteglad för -missförstå mig rätt 😉  tillsammans ska killarna få en fin stereo till jul av mormor och morfar men jag vill ju att lilla W ska ha sina egna saker också! så jag vill köpa honom en blå bobbycar som jag har sett som ser ut som en racer-bil – jättecool!

av stora W´s gudfar fick lilla W ett piano som spelar allt möjligt! underbart med lite mer leksaker som låter konstaterade vi alla med ett leende på läpparna 😉 grabbarna älskade den! och en cd-skiva som han inte kommer kunna lyssna på förrän till jul när nya cd-spelaren anländer!

stora W fick också paket, han öppnade och såg jätteglad och utbrast ”ÅH, EN TILL!”. det var en BILAR bok med en massa mini-bilar i och en plansch med fyra olika banor. han har redan en sådan men den är halvpaj och hälften av dem där minibilarna har väl lilla W käkat upp 😉 nej då, men dem har iallafall försvunnit! så han blev ju jätteglad över att ha fått en ny 🙂

det var inte bara grabbarna som fick paket utan även JAG! fina L hade verkligen hittat mitt i prick gällande min stil och jag fick ett jättefint halsband föreställande en storebror och en lillebror! SÅ fint 🙂 TUSEN TACK!

när alla hade åkt hem pustade vi ut en stund. övertrötta stora W passade på att ha ett vansinnesutbrott innan han somnade på golvet bredvid mig!

stora W tog kommandot över pakektuppackningen 😉

SÅ SÅ fina 🙂

lilla W´s 1-årstårta som jag är väldigt nöjd över 🙂 jag använde aprikos/päron puré som fyllningen i ena lagret och aprikos/päron pure + vispad grädde + vaniljpulver som fyllning i det andra lagret! och den blev jättegod! lilla W fick en egen bit som han mumsade på och han var ganska skeptisk till en början men sen slank det allt ned!

är jättenöjd med kalaset och särskilt STOLT över alla fina ungar!

 


Kommentarer


  1. jeanette 25 november, 2012 on 10:24 Svara

    Han fick ju massa finr

    • dentvetydigamamman 25 november, 2012 on 21:46 Svara

      JAAAA, förra helgen ja 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna