VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

bra mat till våra barn!

Monique Forslund jobbar här i karlstad på en förskola och min dröm hade varit att stora W och lilla W skulle gå där. för hennes syn på mat till barn är klockren enligt mig! stora W gillade inte välling och lilla W FÅR INGEN välling. dem får riktig mat helt enkelt!

se videon nedan som hon har gjort tillsammans med kostdoktorn och bedöm själv. vad är rätt mat till ditt barn?

 

 

 


Kommentarer


 1. M 22 november, 2012 on 19:29 Svara

  båda mina barn får välling och jag har inga problem med det alls. finns värre saker isf man kan utesluta.

  • dentvetydigamamman 22 november, 2012 on 22:43 Svara

   naturligtvis finns det värre saker :) barnen äter riktigt mat och lilla W kompletterar med ersättning då och då. man väljer ju själv vad man tycker är bäst till sina barn :)

 2. C 23 november, 2012 on 06:26 Svara

  Jag tycker det är helt fel när människor leker doktorer och talar om att diagnoser försvinner vid ändrad kost! Sen om man vill ge sitt barn LCHF så bryr jag mig inte, mina barn äter nyttigt o sunt men får socker och fel fett ibland- att äta med sunt förnuft är bäst tror jag och personligen tycker jag att M är otroligt jobbig o ska pracka på andra sina idéer utan att man bett om det :-)

  • dentvetydigamamman 24 november, 2012 on 23:50 Svara

   jag tolkade det som att ”symtomen” blir mindre när barnen äter kost med mindre socker i – inte att diagnosen försvinner och det kan förstå om jag tittar på stora W – han har ingen diagnos men HJÄLP vad sockerspeedad han blir när vi äter glass eller annat sött! det finns ju så mycket DOLT socker (exempelvis i barns frukost) och det tycker jag är sjukt. t.o.m i yoghurt för ettåringar är socker som andra ingrediens… jag gillar M – det är ju inte så att hon knackar dörr direkt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna