VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

har varit på en superinspirerande föreläsning med MIJA KINNING!

MK

igår kväll var jag inbjuden till HEMTEX där de hade anordnat en VIP-kväll med lite tilltugg, bra rabatter och en föreläsning med MIJA KINNING från bygglov – ni vet hon som har en massa härliga ideér och ”bara” syr kuddfodral hela tiden 😉

hela föreläsningen var så intressant och inspirerande så det blir en tur till IKEA så fort mamma core:n är avklarad :)

ikväll kommer jag skriva ett inlägg om hela föreläsning och även posta en mini-intervju som jag fick med Mija med bl.a. hennes bästa tips till småbarnsmammor! Mija är för övrigt är en otroligt bra föreläsare och mycket sympatisk och trevlig IRL.

när vi gick fick vi även en liten present av HEMTEX – TACK för den :) nu blir det till att sticka en mössa tror jag :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna