VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

har hittat ett smultronställe!

LYLLO4

min fina vän L har jobbat ett tag i den hör lilla butiken på haga i karlstad ett bra tag men idag var första gången jag var dit :)

vi var sena till förskolan för jag gjorde ett sista desperat försök att få båda ungarna att le på kort samtidigt hos fotografen på öppna förskolan… jag kan säga att 50 % log efter att ha blivit mutad med piggelin och det var inte lilla W… jaja, vad är en bal på slottet…

så fick jag en idé om att svänga förbi och kolla om fina L jobbade och JA det gjorde hon :) så jag åkte runt till sådana parkeringar där det ALLTID finns parkering och kammade noll… typiskt! men till slut fick jag tag på en finfin parkering – vi hade ju inte bråttom!

vi hade det supermysigt och lyckades dricka lite te och prata lite och jag hittade SÅ MYCKET FINA SAKER! fina L höll lilla W som var måttligt road medan jag provade så fina tröjor som står HÖGT på min önskelista i år.. så tomten – jag tar tillbaka förra önskningen om att få ungar som sover i tid – jag VILL HA ETT EGO-PRESENTKORT på LYLLO – världens mysigaste butik!

ta dig en tur till fina LYLLO på nygatan 1 på haga om du har vägarna förbi :)

i´m in love! så om nån har tretusen till mig så är dem mina – jippie 😉 skitsnygga! tyvärr fanns inte min storlek i den ljusa. får längta till våren när den här modellen kommer i bomull. då MÅSTE jag ha den!

 

bara SÅ mycket fina saker på så liten yta och det finns både DYRT och ”billigt” :)

 

hem till mig följde en DURANCE handtvål och ett DURANCE doftljus i doften Verweine – underbart. nu jädrar ska det inte lukta gammal bajsblöja på toa nåt mer 😉

är så glad över att jag fick för att svänga förrbi – så himla mysigt att träffa fina L!

 

 

 


Annons

Kommentarer


  1. kaffemorsan 21 november, 2012 on 10:49 Svara

    Åh vad glad jag blev, såg nu att du länkat till mig. Hihi=)..Tack söta!

    Jag förstår att du gillar affären, så himla mycket söta saker du fotat, den vänstra tröjan blev en favorit. Den klär dig verkligen! Men 3000 klär inte riktigt min plånbok!

    Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna