VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

hade ett väldigt trevligt 30 års kalas!

mittkalas1

i LÖRDAGS :) det var ett litet kalas för min närmaste familj och närmaste släkt, men med barnen blev vi ändå femton personer som trängdes!

tack och lov för att stora lillasysteryster J och hennes sambo var här! utan dem hade vi aldrig rott i land denna dag! hennes man J skalade tre kilo potatis, medan jag letade smarrigt recept på potatisgratäng och syster J städade toaletten 😉 M försökte hålla styr på ungarna!

jag bjöd på fläskfile och fläskytterfile, potatisgratäng, smarrig sås, sallad och baguette. (recept kommer senare) till fika blev det köpe-budapesttårta (recept gå till närmaste coop och pröjsa en massa pengar!) och nybakade bullar made by my M!

och jag måste få skryta lite – det var SÅ SÅ SÅ HIMLA GOTT!

av min mamma har jag sedan tidigare fått en superfin fjällräven jacka som kommer hålla mig riktigt varm i vinter. av pappa har jag fått pengar inför stockholmsresan, av M familj fick jag ett stort bidrag till mitt träningskort, av min faster och kusiner med familjer fick jag presentkort på Åhlens och av min mormor och morbror fick jag två fina skålar i glas! OCH sist men verkligen inte minst så fick jag EN SPAHELG PÅ VARBERGS KURORT av mina systrar! jo, jag fick ju ett superfint halsband som lilla godongen kusin E hade gjort och en ask med choklad från carli choklad – mosters hjärta!

allt var fantastiskt gott – förutom baguetten den var ju inte fantastisk direkt men lagom god 😉

när jag ställer till med kalas så vill jag att ALLT ska vara hembakat – i en perfekt värld hade jag bakat egen baguette och gjort egen tårta men tiden som småbarnsförälder räcker INTE riktigt till… iallafall inte för mig! fikat var iallafall jättegott och M´s bullar – fantastiska!

mumsig choklad från carli choklad :)

vissa var lite mer relaxade än mor sin och somnade mitt upp i hela kalaset – gofisen :)

jag är jättenöjd med mitt lilla kalas och de fina presenterna som jag fick :) TUSEN TACK alla nära och kära för att ni kom och firade mig!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna