VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

kettlebell på SATS!

satskettlebell

när M kom hem så drog jag iväg på 30 min kettlebell på SATS Färjestad… senast jag var på ett kettlebellpass var på en möhippa i höstas och då var vi på CROSSFIT Karlstad och när jag gick därifrån så darrade mina armar i TVÅ timmar efteråt… riktigt så var ju inte fallet idag – däremot sträckte jag mig i ryggen…

det var MÅNGA övningar och det byttes övningar snabbt, det var knappt någon instruktion och det var tekniskt svåra övningar – tycker jag! det var verkligen skillnad i KVALITET på passen! men jag ska ge det flera chanser för när jag väl får in tekniken så kanske jag får mer ut av passet. jag hörde Lofsans röst i huvudet under hela passet ”NED MED HÄLARNA OCH SUG IN NAVELN!” och såg runt mig att det nog bara var jag och tre till eller så som sög in naveln ordentligt…

något jag ska investera i är ett par träningshandskar för jag har svårt att få riktigt bra grepp! kändes som om nån stackare skulle fått en kettlebell i huvudet :)

på torsdag är det på´t igen om jag inte ska ta och våga mig in i gymmet och köra ett pass a la Lofsan 😉

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna