VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ROSA SKROT :)

rosaskrot3

VILL HA ett sånt gym i Karlstad! VILKEN LYX!

när man kommer in är det första man ser det rosa golvet, därefter ett gigantiskt pärlhalsband på väggen och bakom en GULDPELARE är omklädningsrummet… och när man kommer in i omklädningsrummet – WOW säger jag bara! vi skulle kunna ha bott där istället för på hotellet jag och Miss J 😉 superläckra make-up bord längs en vägg med bomullsrondeller, tops, HANDDUKAR och gelehallon!

om jag bodde i stockholm så hade jag definitivt tränat där… märkligt, men otroligt avslappnande att det bara var tjejer där :)

och ni som bor i stockholm – investera i en eller flera PT-timmar med Lofsan – SHIT vilken BRUD! 100 % muskler, motivation och inspiration! jag har redan abstinens 😉 undrar om det finns nån PT i karlstad som ens är i NÄRHETEN så bra?

jag kunde inte ha varit nöjdare efter passet! nu ska jag bara kliva ur min bekvämlighetzon med 300 % ungefär och tillämpa detta passet på gymmet här hemma! I WILL DO IT!

fick flera BRA tips av Lofsan som jag verkligen kommer tänka på:

1. upp med bröstet, bak med axlarna, dra i naveln!

2. pressa ned hälarna i golvet när jag gör squats!

3. CORE CORE CORE!

4. blicken uppåt!

5. det är INTE farligt att jag hoppar lite trots svagt bäcken!det stärker bäckenet!

sen sa hon säkert en massa saker mer och jag trodde jag skulle orkat prata med henne mer MEN MEN MEN jag orkade knappt andas så…

jag började ju träna 3 dagar och vilade 1, det klarade jag i 1 ½ vecka sen blev jag SJUK! Lofsan tyckte jag skulle börja med 2 dagar träning och 1 dag vila till att börja med! jag måste nog inse att jag inte är så stark som jag vill tro…

ROSA SKROT – värt MÅNGA besök :)

LYXIGT!

mera lyx!

jag och Lofsan :) dessvärre ser jag ut som en dinosaurie bredvid henne men det ska det bli ändring på 😉

Miss J har också bloggat om det här – ta gärna en titt där också!


Kommentarer


  1. Danijela 12 november, 2012 on 08:33 Svara

    Du ser inte alls ut som en dinosaurie! Lofsan är bland de minsta (petit men stark) tjejer jag känner. Det är svårt för vem som helst att inte se stor ut bredvid henne 😉

    • dentvetydigamamman 12 november, 2012 on 23:52 Svara

      tack snälla du :) ja hon är verkligen ett ”litet” muskelpaket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna