VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

tröttmorsan rapporterar!

tröttmorsan

har knappt suttit vid en dator idag – tur att iphonen finns 😉 men gillar inte att blogga via telefonen för ungarna ska jämt vara med och pilla och då kan det blir hur som helst 😉

idag är andra dagen med penicillin och jag mår lite bättre, är ganska trött, trots bra sömn inatt… penicillinet förmodar jag…

lilla W´s kompis söta E fyller ett helt år imorrn så vi i föräldragruppen var där idag och firade! L hade gjort jättegod paj och kladdkaka till efterrätt! innan kalaset så stressade vi in till stan och jag köpte en tränings t-shirt, presentkort på polarn & pyret och hämtade ut biljetterna till STOCKHOLM 😀

vi åker imorrn och jag kan knappt vänta! ska packa i ordning allt nu och sen i säng… har ju tre timmar att sova på på tåget imorrn så det är skönt! den här gången ska jag INTE glömma hörlurarna till telefonen bara 😉

tröttmorsan nr 1 😉

 

 


Kommentarer


 1. Kaffemorsan 9 november, 2012 on 07:49 Svara

  vad jag älskar rubriken…” Tröttmorsan rapporterar”.. Hihi skrattade av av bara det och kände att det där skulle jag skrivit=)

  • dentvetydigamamman 11 november, 2012 on 23:37 Svara

   haha, ja den stämmer nog in på de flesta morsor tror jag 😉

 2. sara 9 november, 2012 on 20:03 Svara

  jag tycker du ser både piffig och fräsch ut för att vara så trött! :)

  • dentvetydigamamman 11 november, 2012 on 23:41 Svara

   åh tack så mycket :) jag skyller på ”effekterna” på instaframe 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna