VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

6 pack abs lyser med sin frånvaro!

är ju med i en utmaning HÄR och NU börjar cecilia lägga upp bilder på folk som varit duktiga och fullföljt detta program… men har den här sjuklingen till latmask mamma gjort det? näej! på den tiden folk har tagit sig hela vägen så har jag knappt tagit mig halvvägs! så från och med imorrn kör jag på – oavsett om jag är sjuk eller inte… för träningen tar ynka 4 minuter! så om jag räknat ut allt rätt så kommer jag vara klar den 1 december! så HEJA MIG!

och om jag är på bra humör så kanske ni t.o.m får se före och efter bilder!

och förresten, det räcker inte bara med träning! nu ska jag back on track med lchf mat också :)

lånad bild! en LCHF tränings-blogg som inte verkar fy skam :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna