VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KOMET DEL 5 – eget samtal!

WOW2

i en hel timme fick jag och M prata enskilt med ledarna från KOMET och det var verkligen uppskattat från vår sida! vi kände oss väldigt stärkta både som par och föräldrar när vi gick därifrån.vi pratade om oss själva, varandra och familjen. stora W särskilt naturligtvis och vi pratade bl.a. om att vi ska komma igång med belöningsstegen.

jag har alltid känt att stora W bara är ”hemsk” mot mig. av 24 nätter jag jobbade i somras så strulade han med M EN ENDA läggning… om det hade varit tvärtom hade jag varit glad om EN ENDA läggning hade gått bra. en av ledarna förklarade för mig att mammor OFTAST kan ses som första anknytningsperson och att denne prövas MYCKET mer än den andre föräldern. though love i ett nötskal. detta innebär ju att jag inte är en sämre förälder än M men det innebär att stora W prövar mig desto mer!

när vi gick därifrån så kändes det inte så himla tungt med vissa saker exempelvis stora W´s utbrott – otroligt skön känsla!

par-terapi är nog inte fy skam ändå!

min hjärtan!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna