VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

lchf anpassad meny – GILLAS!

piychers

efter bion hade vi inte bestämt oss för vart vi skulle äta så vi gick till kungsgatan och hamnade till slut på pitchers! där och då kände jag för att ta det jag kände för och inte bry mig om lchf. hade VÄRLDENS fuskardag i går med godis, chips, fika – allt dåligt man kan tänka sig. så idag ville jag bara ha mer av sånt… MEN då läste jag LCHF burger på menyn och tog den direkt! och det var ingen dålig hamburgare! stekt ägg, bacon, cheddarostdressing och cole slaw bredvid – det var otroligt gott! och lite dyrt så jag tvingade i mig hela…

till efterrätt blev det kaffe och en mörk chokladpralin med bär. perfekt avslutning på en mysig kväll! bra film + bra mat + bra karl :) det enda negativa var väl att jag rullade från pitcher´s till bilen 😉

M åt fish n´chips även det supergott (ja, jag smakade) 😉

vi har varit på några restauranger i stan, men vi kommer alltid tillbaka till pitcher´s, det enda minuset är att det blir ganska mycket sorl. men maten är toppen och servicen likaså!

för 20 minuter sedan slocknad stora W, han ville inte gå och lägga sig medan mormor och morfar var här. han somnade på min arm, i sin säng och jag satt bredvid sängen – underbart :)

nu hoppas jag på att båda barnen sover hela natten!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna