VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

fått rosor för första gången!

rosor

idag fyller jag TRETTIO ÅR och jag och M har varit tillsammans i drygt 8 ½ år och IDAG kom han hem med 3 fantastiskt vackra ROSOR som han cyklat med hem från stan! FÖRSTA blommorna jag har fått av honom och jag blev SÅ HIMLA rörd! jag slutade tjata efter blommor för tre år sedan tror jag 😉 han tyckte jag skulle ha det nu när jag fyller jämnt. så jag hoppas dem står sig i tio år då 😉

jag fick åka till förskolan tidigare för att hämta stora W som blivit jättehängig under dagen… kändes ju skit… jättejobbig lämning och han ville bara åka hem… och sen blir han dålig! världens-sämsta-mamma-varning på den! och innan det pajade jag fästet till ståbrädan på vagnen totalt och innan det så tror jag att ett stygn gick på ryggen efter att ha glömt bort mig och ”översträckt” armen… så imorrn ska jag ringa vårdcentralen så att dem får kolla upp det!

min brorsa ringde idag och det gjorde mig jätteglad :) vi träffas tyvärr inte så ofta och han och hans sambo kommer upp den helgen jag åker till stockholm – TYPISKT! men vi hinner träffas lite iallafall!

Miss J och hennes goa tös M kom förbi och smaskade tårta! pappa hann att komma hit medan dem var här och jag höll på att kikna av skratt när hon helt oblyg började leka med pappa och hon skulle INTE gå hem utan busa mer och hon skulle minsann ge kram och puss innan hon gick! hon brukar annars vara ganska blyg av sig den här tjejen!

mamma och pappa dök upp på eftermiddagen och jag hade ju köpt tårta och pappa hade med bullar. jag fikade också – men det var ju knappt gott – jag som är/var världen sockerråtta!

i födelsedagspresent har jag fått PENGAR till ett träningskort (inte ett helt men en god bit på väg!) nu är bara frågan VART jag ska köpa ett! måste gå runt och tigga till mig en hel veckas gratisträning på varenda gym i stan så håller jag mig sysselsatt fram till jul 😉 sen fick jag ju en riktigt dunjacka från Fjällräven av mamma – så jag kommer inte frysa i vinter!

JO jag fick ju världens FINASTE halsband av underbara systerdottern E :) sötnöten! och ett kort på mig och syrran kom på posten… ett inte alltför smickrande sådant… posten har ju en app så du kan skicka dina bilder som vykort direkt ner i brevlådan! mycket smart!

det roligaste idag var när en arbetskamrat kom förbi med en RORRI racerbil – bilbana som jag skulle ha hämtat på jobbet för evigheter sedan. men omständigheter gjorde att vi gick om varandra! och den LYCKAN i stora W! han lekte NON STOP i två timmar med den där banan!

och jag har fått över 110 GRATTIS på fejjan! det är ju jättemycket 😀 det tackar jag för!

nu ska jag avsluta min trettioårsdag med att BETALA RÄKNINGAR – skoj – eller hur?!?!?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna