VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

wohoo! ett under har skett!

lillaWvaken

stora W somnar av sig själv i sin egen säng efter nattning!!!

han har gjort det flera nätter i rad och vi är överlyckliga! just nu är det den perfekta läggningsrutinen att vi går upp med stora W, läser några böcker och han myser ned sig i sängen, vi säger att nu ska mamma/pappa gå ned och vi älskar dig och sov så gott! det har hänt att han kommit upp någon gång men då lägger vi bara tillbaka honom och säger samma sak igen.

nu får vi bara hoppas på att den här positiva trenden håller i sig länge!

vi har verkligen KÄMPAT med den där sömnen sedan han var en lite kille. och att det ska gå så här enkelt fanns inte ens på kartan.

lilla W han är uppe och springer i sin gåstol däremot… han somnade så gott vid halv nio men vaknade av den förbannade hostan :( så nu är han uppe och är trött, grinig och orkar inte komma till ro igen!

och han är på upptäcktsfärd i mörkret 😉

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna