VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

och DÄR somnade äntligen lilla W :)

lillaWoverigåstolen

men min lille snoris till lill-kille som inte kunde komma till ro somnade nyss i sin GÅSTOL med TRE snuttar som kudde! så himla söt!

hur söt får man bli?

nu är det dags för mig att knapra lite värktabletter och gå och lägga mig!

idag var jag nämligen till vårdcentralen för att ta bort några födelsemärken och det blev några stycken så det gör ONT lite överallt… ett fick sys med fyra stygn! för sjutton mer än vad jag fick sys på förlossningen! och just det sitter så jädra dumt nära axeln så att jag kan inte sträcka armen fullt utan att det gör ONT… så det har varit lite svårt att bära killarna idag… det tänkte ju inte jag på!och lilla W hostade så mycket så att han spydde ned ett av förbanden som jag fick byta och råkade slita lite i tejpen – AJ… men nu är det gjort iallafall och det känns bra. så därav knaprandet av piller!

och anledningen till att jag går och lägger mig FÖRE midnatt är att jag har sovit 4 timmar… p.g.a av min egen förkylning somnade jag inte förrän ett inatt och vaknade halv fem av en stackars lilla W som hostade och var riktigt febervarm! fick sova en halvtimme på morgonen innan M drog till jobbet!så nu är jag riktigt trött!

när jag vaknar imorrn är jag ju för sjutton TRETTIO år!

har ni åldersnoja? jag tycker det känns HEMSKT att fylla TRETTIO år – HUR gick det till?

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna