VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

stora W på kalas :)

kalasen avlöser varandra och idag var det stora W´s kompis G att ha 4-årskalas 🙂 jättetrevligt med lagom med ungar (var lite väl high life här igår) och roliga lekar! stora W skulle absolut inte vara med ute och leka så han stack in och lekte själv. till slut gick han ut och fikade med dem andra. jag tror han hann vara ute 10 minuter innan det var dags att gå in och leta nyckel! ni förstår nyckeln till garaget hade försvunnit och barnen var tvungna att leta reda på den med hjälp av ledtrådar som var här och var i huset därför att TÅRTAN var ju inlåst i garaget så nyckeln var tvungen att bli hittad! så himla enkelt och ungarna verkligen gillade det!

det bjöds på god tåg-tårta och stora W åt i två omgångar och andra gången la han beslag på strösslet som han till slut halsade ur burken… jag är alltså skyldig en strösselburk!

nu är det LCHF-pizza på G och jag är superhungrig och stolt över att ha hållit mig från allt gott som serverades på kalaset!3/10 kalas avklarade = NÖJD!

 

 


Kommentarer


  1. jeanette 28 oktober, 2012 on 19:00 Svara

    Vi har precis ätit den:-)den den va god. Men de kommer nog inte bli kul med min mage sen med så mycket ägg i.

    • dentvetydigamamman 29 oktober, 2012 on 23:52 Svara

      hoppas din mage är ok! för pizzan är SÅ SÅ god 🙂

  2. Mrs. DeMarkey 28 oktober, 2012 on 23:13 Svara

    Oj har du haft det i 10 år… det va länge. Hoppas du fått veta vad det är nu då.
    Jaha, trodde det första va gastro.. som man gjorde, skönt att veta att man provar annat först då. För jag ska se om man kan lista ut om det kanske är magkatarr pga all stress.
    Man får väl hoppas på att det blir nått bättre snart.
    Trevlig söndagkväll gumman
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna