VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

hoppas på att denna häxbrygd förvisar min förkylning…

häxbrygd

mega SUCK! vaknade i morse med känning av förkylning och det blev INTE bättre snarare tvärtom!

allt på min lista blev gjort förutom träningen :( får iallafall vara nöjd med 9 dagars träning under de senaste två veckorna då jag varit frisk! men jag vill ju träna NU! det är så frustrerande!

det värsta är ju att lilla W är dålig också! han kom inte till ro under dagen p.g.a. envis hosta utan somnade inte förrän vid fyra helt slut och sov 1½ timme vilket resulterar i att han fortfarande är vaken! hoppas på att han somnar snart och att han får sova riktigt gott inatt och slipper den där jädra hostan. han har fått inhalera 1 gång och imorgon ska jag ringa allergimottagningen på sjukhuset och rådfråga… dem säger ju att det är samma medicinering på lilla W som på stora W så fort dem börjar hosta/bli förkylda… men det är ju ingen allergiläkare som sagt det så jag känner mig osäker… vill ju inte riskera att övermedicinera lilla W!

nu har jag mixat ihop något som ser ut som en häxbrygd: 70 gram fryst spenat, 1 cm färsk ingefära, 1 dl juice och 2 dl vatten… smakar riktigt gott faktiskt även om det ser ut som gift! jag inbillar mig iallafall att det ska var bra mot förkylningen!

vad är ditt bästa förkylningstips?


Kommentarer


  1. Kaffemorsan 29 oktober, 2012 on 06:52 Svara

    Jag vaknade också förkyld, ska faktiskt våga prova din halloween dryck:)

    • dentvetydigamamman 29 oktober, 2012 on 23:53 Svara

      funkade det 😉 min förkylning blev VÄRRE – ATTANS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna