VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS TACK!

minabarn

idag får mina älskade barn dagens hjärtligaste TACK!

det har varit några tuffa veckor för oss alla med sjukdomar och stora W har inte riktigt velat bli lämnad på förskolan. MEN det har gått bra dem senaste dagarna och det gör mig SÅ GLAD! samtidigt så har morgnarna och dagarna rullat på väldigt bra utan några större utsvävningar i humören! mina barn gör mig SÅ LYCKLIG och därför får dem mitt TACK idag!

på mix megapol uppmärksammar man denna vecka personer som förtjänar ett extra TACK! jag tyckte programledaren nämnde något om att det är ”tack-veckan” och att de därför lottar ut extra många merci-chokladaskar!  men jag hittar inte ett dugg om den där ”tack-veckan” på google förutom ett enda blogginlägg från 2011 :)

så varje dag den här veckan kommer jag TACKA en person som betyder mycket för mig! dem får visserligen ingen chokladask men en extra kram :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna