VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

skillnaden mellan kvinnor och mäns självbild!

mankvinna

ganska kul bild men man kan ju undra om mäns självbild är  mycket ”bättre” än kvinnors?

hur många av oss går runt och mår dåligt för att det vi ser i spegeln inte stämmer med verkligheten?

jag får ofta höra ”men du är ju inte stor”… när jag berättar att jag kämpar med vikten. när jag berättar vad jag väger så får jag ofta till svar ”näej, det ser du verkligen inte ut att väga!”. MEN istället för att säga ”TACK vad snällt!” så försöker jag istället övertyga dem om att jag minsann är STOR, har ett BMI på övervikt och kolla in mina lår dem är TJOCKA!

det värsta är att jag tyckte ju att jag var tjock på riktigt när jag vägde 58 kilo… och nu väger jag typ 16 kilo mer och har ett BMI på övervikt… – AMAZING!

blir man någonsin nöjd undrar jag…


Kommentarer


 1. Louise 18 oktober, 2012 on 16:47 Svara

  Sant i många fall skulle jag tro :)

  • dentvetydigamamman 18 oktober, 2012 on 22:49 Svara

   absolut!

 2. Martina 18 oktober, 2012 on 17:45 Svara

  Det där känner jag igen mig i. Innan jag blev gravid kämpade jag oxå med att gå ner i vikt, och gjorde det också, men var aldrig nöjd. Såg en helt annan kropp i spegeln än vad som egentligen var sant. Och när jag nu ser bilder på mig själv då, skulle jag verkligen vara jätte nöjd om jag hade min ”gamla kropp” nu. :) Man är tokig.

  • dentvetydigamamman 18 oktober, 2012 on 22:51 Svara

   men ELLER HUR! vilken tok man var som inte var nöjd INNAN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna