VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

nybörjare på bio!

det kan man nog kalla stora W… han gillade inte riktigt att det blev mörkt och han tyckte det var lite läskigt… till slut ville han vara kvar i biosalongen och då precis började filmen! efter en kvart ville stora W åka hem men söta M hejdade honom 🙂 efter 30 minuter var filmen slut och med lite mutande av en klubba och 3D-glasögon som vi snodde med så gick det riktigt bra!

vad ska jag säga om filmen då? heltokig, kul och situationer som liknade hur kompisar kan vara mot varandra både snälla och lite taskiga. jag tyckte det var coolt att stellan skarsgård var berättarröst – vilket han gjorde väldigt bra. tokrolig helt enkelt…

stora W´s första biobiljett. den ska klistras in i hans sån där bok jag ska göra typ snart 😉

klubban i högsta hugg och 3D-glasögon 🙂 det roliga var att han inte ens smakade på klubban för han var helt inne i filmen till slut!

efter bion gick vi och åt lunch på söta grodan! jättebra ställe med väldigt fräsch salladsbar. jag var inte jättehungrig så jag bad om en barnportion vilket inte var några problem. p.g.a. att jag inte tog ngn pasta så fick jag istället lite extra lax + att det var inga problem att få grädde till kaffet, vispad t.o.m 🙂 det GILLAS! stora W skulle ha majs och pannkaka och det fick han! han varvade klubba med pannkaka och majs… wow, vilken god kombo!

förresten, anledningen till att stora W fick en klubba var att han tog en ur lösgodisfacket och drog… han snattade den lilla spellevinken… nu behövde inte polisen direkt komma till platsen – haha – utan mamman fick snällt betala den där kronan som den kostade 🙂

här ikväll har stora W faktiskt bett om mer bio så nästa helg kör vi Alfons Åberg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna