VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAG 45 AV 63: – 4,4 KG

73,8

alltså, nu börjar det som sagt att närma sig DAG 63 och det var senast den 15:e september som jag bloggade om resultatet i min viktnedgång… SEN kom sjukdomarna och avlöste varandra! och jag började slappna av lite för det gick ju ”så himla bra”!

nu får ju jag vara nöjd över att ha gått ned iallafall ett kilo på en månad men jag vet ju att det blir svårt att nå målet ändå! att gå ned TRE kilo på 18 dagar känns nästan nåbart men ändå inte… det viktigaste just nu är att komma under 72 kg som är BB-vikten alltså Before Babies vikten 😉

sammanlagt sedan den 26 maj har jag åtminstone gått ned 8,4 kg vilket jag är grymt nöjd med!

sen vore drömmen att väga 65 kg som jag gjorde INNAN jag började plugga på universitetet! det får bli en julutmaning :)

förstår ni, jag gick upp SJU kilo på 3 ½ år i skolbänken 1 kg per termin – det är ju galet! men från att ha ett jobb där man rörde sig hela tiden till att sitta, sitta,sitta och då var min sockerberoende så stort så att en klasskompis matade mig med dextrosol under föreläsningarna för att jag skulle hålla mig vaken när mitt blodsocker dippade – HEMSKT!

jo jag började ordentligt med LCHF igen i onsdags och då vägde jag 75,5 kg och imorse vägde jag 1,7 kg MINDRE :) och det bara på fyra dagar!


Kommentarer


 1. Kaffemorsan 14 oktober, 2012 on 07:26 Svara

  Wohoo, jag tycker att det är grymt:) man ska vara glad bara inte de står plus på vågen:).. Ja fy skolan gjorde mig större med, för att orka med föreläsningar så fanns alltid godis redo.. Nu ska jag försöka ta bort sockret hemma i Sverige igen:)…

  Lycka till
  Kram

  • dentvetydigamamman 15 oktober, 2012 on 00:31 Svara

   TACK! heja dig med sockret :) det är ju rena giftet 😉

 2. Mrs. DeMarkey 14 oktober, 2012 on 10:08 Svara

  Härligt !! Det kommer att gå jätte bra, du kommer att klara din målvikt. 3 kg på 18 veckor är inte helt omöjligt, ät rätt och ta en powerwalk på dagen på minst 50 minuter och snabbt. Så kommer du nå målvikten.

  Lycka till
  kram!

  • dentvetydigamamman 15 oktober, 2012 on 00:31 Svara

   JA hela summan är ju BRA! jag hoppas det!!! vi får se det viktigaste är att jag kommer under 72 😀 tack för tipsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna