VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

min träning!

måndag

min träning har legat nere i säkert minst tre veckor! och nu när förkylningen slagit till igen så hoppas jag att jag ska kunna börja träna ORDENTLIGT till veckan! ni vet, det är bara TJUGO dagar kvar tills jag fyller TREA NOLLA och jag vill komma så nära mitt mål med att väga 70,8 kg den dagen som möjligt!

och för att gå ned i vikt på det mest hälsosamma sättet så gäller det inte bara att äta rätt utan även att träna! jag har inte kunnat bestämma mig vart jag ska träna så det kommer bli hemmaträning som gäller!

jag kommer att varva 1 program från Lofsan, 1 program från Cecilia Folkesson och ett yoga-pass med Jillian Michaels. jag kommer ha ett rullande schema på träningen vilket innebär att samma pass inte nödvändigtvis kommer på samma veckodag. jag tänkte träna 3 dagar i rad och vila 1 dag. såhär:

1. Tabata-träning a la´Lofsan

2. Crossfitpass a la´Cecilia Folkesson

3. Yoga a la´Jillian Michaels

4. VILA!

+ varje träningsdag ska jag göra RUT-akuten!

det känns som ett bra upplägg för mig! inget av passen tar mer än 40 minuter vilket jag bara MÅSTE ha tid med! dag 1 börjar alltså på måndag – då bara MÅSTE jag vara frisk!

 


Kommentarer


  1. Jolie 12 oktober, 2012 on 20:57 Svara

    Hejja hejja!

    • dentvetydigamamman 13 oktober, 2012 on 00:31 Svara

      tack tack :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna