VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LCHF-kassen fortsätter imponera!

köttbullar

köttbullar! jag säger bara det! hemlagade sådana! helt underbart goda! med dragon, vitlök och rödlök… smarrigt!

dagens lchf middag från BRA MAT HEMMA bestod av köttbullar serverade med tomatsås och haricots verts.

alltså det skulle kunna ha varit alldagligt och rent utav tråkigt! MEN med de kryddor som kombineras blev det gott, jättegott och supergott!

jag slängde ihop köttbullarna och stekte dem och sen fick dem vara i ugnen i en ugnsfast form med 1 dl vatten i 200 grader för att bli riktigt genomstekta och goda!

tomatsåsen bestod av: gul lök, paprika, krossade tomater, vitlök, vispgrädde och örtkryddor. det fick puttra ihop sig ganska länge och det blev mer än röra än en sås men gode tid SÅ GOTT! kunde ha ätit bara det :)

haricotes verts skulle bara smörslungas. MEN när vi var i schweiz för flera år sedan så fick vi haricots verts inlindade i bacon och det var SÅ gott. så jag kokade dem i 5 minuter, lät dem svalna, lindade in dem i bacon och stekte. SÅ gott!

jag tror att jag på 1 ½ vecka ätit godare mat än vad jag har gjort i hela mitt liv. och vem har lagat den? JO – jag! helt otroligt :)

 


Kommentarer


  1. Mrs. DeMarkey 10 oktober, 2012 on 20:01 Svara

    Åh önskar att vi hade såna här i Stockholm men det verkar inte finnas, har inte kunnat hitta nån. =) Affärside!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna