VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

hade tänkt gå på bio med stora W…

ÅH, jag har pratat med stora W om att vi minsann ska gå på bio på söndag… … … och vad händer? JO, OMTAG i magsjukan för stora W 🙁 skit också – bokstavligt talat! hur länge ska detta pågå?!?! känns inte som nån vanlig magsjuka… lilla W har varit riktigt skrutt-dålig sen i onsdags om han inte blir bättre under dagen så är det akuten som gäller!

vi hade tänkt ha en riktigt mysig eftermiddag med bio och fika på stan. bara jag och min lilla stora W! också kommer den där jädra magsjukan emellan – MORR!

jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS verkligen att den går nästa helg också! så att vi kan göra den där mysiga utflykten då!

vi tittade på trailern häromdagen och stora W sa bara ”vill se mer mamma” – inte JÄTTELÄTT att förklara för en ivrig soon to be treåring att det finns inget mer 😉

och ikväll så skulle lilla söta E komma hit i några timmar så att hans föräldrar kunde gå på en föreställning – MEN GÅR DET? NEJ – naturligtvis inte 🙁 jag VET att man inte kan planera saker till 100% när man har barn. men just nu känns det som om bacillerna tagit över detta hem och att allt behöver totalsaneras! och det är SÅ trist att behöva ställa in saker hela tiden!

jag antar att dem flesta av er känner igen er – eller? vet inte hur vi ska lyckas bli friska i den här familjen…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna